Konsentrasjon

Jeg har malt stuetaket. Fant ut at jeg ville trenge 3 stk 3-liters spann. Da kan du like godt kjøpe et 10-literspann, sa kona, og selv om hun sikkert ikke er enig: Jeg hører alltid på henne og kjøpte 10 L.  Da jeg var ferdig hadde jeg 1 dl igjen. Jeg vet ikke om det er god beregning eller flaks. Hvem av oss beregnet? Hvem hadde flaks? Uansett – heldig.

Men jeg har nok også malt 25 meter med taklister, uten å ta ned bilder, lamper, gardiner eller det som ellers må passes på. Imidlertid dekket jeg til vegger og gulv med plast. Plasten ble klistret helt opp til under taklisten, og da var det bare å male.

Alt gikk bra, men tro meg: Den siste 5-centimeteren av tapeten, helt oppunder listen, fikk et sleivstryk med penselen  ! ! !  Jeg fikk stort sett tørket det vekk, og du vil ikke se det når du kommer innom. Men jeg vet om det og lærte følgende:

Skal du få gjort noe som du er fornøyd med, så må du beholde konsentrasjonen til det siste. Hvis ikke kan det få katastrofale følger, og det gjelder både for malere og fotballspillere. Og du sier kanskje at det gjelder for håndballspillere også, og for …

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Kommentarer, Livsvisdom og merket med , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..