Allioli

Har du spist brød/loff i Spania med kjøttpålegg eller tomat e.l., og toppet det hele med Allioli, denne dressing-majones-hvitløkvarianten som bare får munnhulens smaksløker til å nærmest «drukne i vann» og du bare må frembringe et lett hørbart Ahhh, da vet du hvilken herlig nytelse du får del i ved å spise dette.

Og så skal du hjem til Norge og bare MÅ ta med deg en boks. Du lurer med deg en i hånbagasjen, putter den i kjøleskapet når du er vél hjemme, og ved en passende anledning gjenskaper du det vidunderlige måltid. Dvs, du prøver å gjenskape det. Men til din store overraskelse blir det ikke det samme. Alliolien smaker ikke som den gjorde for noen dager siden på terrassen i Torrevieja. Slik er det bare.

Så en kan enkelt konkludere: Allioli er best i Spania.

God sommer.

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Kommentarer, Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..