Støttemåltid

Sist lørdag kveld var kona og jeg invitert av en Rotaryvenn til et arrangement i Alzheimer-foreningen i Torrevieja. Rotarymedlemmer deltok for å støtte denne foreningen, og vi  fire nordmenn fikk sitte ved et rundt bord sammen med tre engelske og to spanjoler. Du kan tenke at det ble en fin språkblanding og utveksling av kultur-inntrykk og -uttrykk. Fra en avdempet start rundt bordet tødde vi snart opp, og latteren ble etter hvert likt fordelt rundt bordet samtidig som den ene tapasretten etter den andre ble båret inn under enkle forhold. Det primære på dette arrangementet var ikke porselen og sølvbestikk, men å vise samhold, takke de foresatte for utført arbeid og oppmuntre for dagene som ligger foran.

Venner

Venner

Arrangementet foregikk ute, og vi ble sittende ved en murvegg som hadde fått en iøynefallende og positiv tagging: To som har strukket seg etter hverandre og nå har funnet hverandre i et kjærlig og fast favntak. Takk for at jeg fikk sitte ved et slikt bord, under en slik tagging.

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Blåblogg, Kommentarer, Mat, Samfunn, Vennskap og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..