Den beste

Vi måtte etter hvert skaffe oss ny støvsuger på hytta (i Spania). Min bedre halvdel var lei av å støvsuge teppene med bare røret. Jeg har jo ment at det kommer av hennes streben etter det perfekte, mens hun har ment at jeg støvsuger for lite til å kunne uttale meg. Uansett, vi dro til Garcia, butikken vi omsider har skjønt er en ordentlig butikk og som vi har fått et godt forhold til. Kjøleskapet vi kjøpte i våres funger som det skal, putekassa vi kjøpte samtidig fikk en bue på lokket i sommer så det ene hengslet slet seg, men som den serviceinnstilte butikken de er har de bestilt nytt lokk. Det skal de montere om en ukes tid, på garanti, garantert.

Da vi fikk vite det la vi fram ønsket om ny støvsuger. Jeg sa at den må kunne støvsuge med det største munnstykket, for jeg orker ikke se kona gå med bøyd rygg og punktstøvsuge med enden av sugerøret.

Konas ønske var mer generelt, men likevel spesifikt: “Jeg vil ha den beste”, sa hun til Antonio. Uttalelsen bekrefter vel at hun søker det perfekte. Rask som jeg er i tankegangen (min egen vurdering), klappet jeg Antonio på skulderen for å få hans fulle oppmerksomhet, og sa: You heard her. She want the best. And that’s why she chose me.

Jeg mente jo alvor mens Antonio tillot seg å le forsiktig. Spøk eller alvor, det var i hvert fall en handledag som ga et positivt resonnement for min del.

Støvsuger (700 W = 2200 W)

Støvsuger basert på ny type matematikk (700 W = 2200 W)

 

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Ekteskap, Humor, Sitater og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..