Søvn – eller Avslapping

«Littlehales mener at fem ganger 90 minutter med «søvn» i løpet av 24 timer er optimalt. Han mener teorien om at vi trenger åtte timer søvn er «tullprat», og at alle bruker forskjellig tid på å lade opp batteriene både fysisk og mentalt.

Flere klubblokaler på elitenivå skal være utstyrt med såkalte «sove-pods», som er spesialdesignet for at spillerne kan ta seg en rask lur innimellom treningsøktene.» Klipp fra Dagbladet 8.9.17 som forteller at Ronaldo er opptatt av å sove på den rette og optimale måten.

Skal jeg tolke det slik at en middagslur er en smart ting? Men hva gjør du når du skal jobbe overtid på jobben? Da er det ikke snakk om å få hente seg inn etter at bedriften har spandert mat på deg. Jeg hang en gang opp et utklipp på jobben som viste bilde av en spesiell stol. Sett deg inn i den, og lyden utenfra forsvinner, ble det påstått. For sikkerhets skyld kan du jo sette på alarmen på armbåndsuret ditt så du ikke sover bort bedriftens penger, om bedriften tar forskningen på alvor og kjøper en slik stol. 20 minutter er ok for enkelte, f.eks. meg.

Men jeg lurer: Hvorfor trenger jeg ikke middagslur når jeg er på hytta i Spania?

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Arbeid, Avslapping, Fritid, Helse, Kommentarer, Livet, Livsvisdom, Samfunn og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..