50-års rødrussjubileumsfest

Hei, og takk for sist (26. mai).

Det var hyggelig. Men en kan jo gjøre seg sine erfaringer. Om dere vurderer det følgende med overbærenhet og forståelse, så skal dere få høre. Jeg kom til lørdagens jubileums russefest med bil. Det passet derfor best å drikke varianter i zero. Det ble øl(ler) og en drink. At jeg skriver øl(ler) har med sakens kjerne å gjøre. Jeg husker selvsagt at jeg fikk øl nr en, men da jeg skulle gjøre opp for meg hos bartenderen, sa han at jeg hadde fått to øl. Jeg avviste påstanden og fikk lov til å betale for den ene.

Dersom bartenderens påstand skulle være riktig, vil jeg hevde at han ikke hadde servert meg zero-øl i den første flasken, men derimot noe langt sterkere som kan ha gitt meg et øyeblikks blackout. Dere kan naturligvis hevde at det er andre og underliggende medisinske forklaringer på situasjonen som fant sted. Tiden vil naturligvis gi dere svar, men som jeg skrev til Erland som et trøstens ord til meg selv: kona har klaget på hukommelsen min siden jeg var 25.

Dagen etter fant jeg ut at det ville bli Erland som måtte betale for en øl drukket av en eller annen ukjent (sannsynligvis meg?). I ren solidaritet med ham, og fordi jeg ikke stoler på noen, ikke en gang på meg selv, gikk jeg inn i nettbanken og foretok en passe liten pengeoverføring til russefestkontoen.

Dere har selvsagt ikke vært i en slik situasjon, det er derfor jeg startet med å be om overbærenhet. Men episoden ga meg litt inspirasjon som dere her får del i med en limerick light:

En litt eldre rødruss på 50-årsfest
drakk alkofritt øl, han syns det passet best
En til? Men sa han takk?
huska ikke han drakk
så nå blir’n anbefalt ALZ-test

Med den våren vi har hatt, der meteorologene ser ut til å bruke det gode, gammeldagse blåpapiret, må jeg bare oppfordre oss alle til: Stay cool.

Med russehilsen

Perry

Om PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Avslapping, Dikt, Humor, Kommentarer, Limerick, Livet, Livsvisdom og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..