Skrittelleren

Jeg har en klokke som også viser hvor mange skritt jeg går om dagen. De som har laget klokken har nok ment at den vil ha en helsebringende effekt. Jeg skal nemlig sette mål for hvor mange skritt jeg selv mener jeg skal daffe rundt hver dag, og så kan jeg kanskje ved middagstid sjekke om det kan bli middagslur eller om jeg må ta en spasertur.

Men det er noe som er litt rart. Hjemme i Norge blir det gjerne middagslur uansett, og av og til en spasertur. I Casa Slappava i Spania derimot kan jeg finne på å ta en spasertur rett som det er. Det kan være før middag den ene dagen, etter middag en annen dag. Og du tror meg når jeg sier at det til og med kan gå noen dager mellom hver gang jeg tar en spansk gåtur. Istedenfor kan det bli en liten svømmetur. Ulempen er at klokka ikke måler antall svømmetak hverken i basseng eller saltvann, og på disse fuktige dagene har jeg derfor mosjonert mer enn skrittellerklokka viser. En skjult Slappava-bonus, altså.

I dag ga klokka plutselig beskjed om at jeg hadde oppnådd dobbelt mål. Noe slikt er både sjeldent og merkelig. Det har sin forklaring. Kanskje jeg utdyper det ved en senere anledning.  

Se engelsk her.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Fin Form, Helse, Kommentarer, Livsstil og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..