Karantenerapport dag 5

I går sopte jeg gårdsplassen og bakken foran huset. I vinter var det noen dager nødvendig å strø i bakken, og jeg mener at jeg ikke sparte på grusen. I tillegg holdt og støttet jeg flere ganger min bedre halvdel da vi skulle gå der det var mest usikkert. Er ikke det en akseptert metode for de som har passert middagshøyden, da?

Da jeg kom inn igjen kunne jeg gjort som dagen før, tatt ei treningsøkt. Men jeg har lest at hjertet blir sterkt raskere enn senefestene. Et treningsprogram basert på maksimal optimisme øker derfor risikoen for skadeavbrekk. Jeg vil heller ha formkurve som en vannrett strek (eller svakt stigende), enn at den går opp og ned som en jojo. Neste treningsøkt er derfor satt til mandag. Jeg satser på å være i god nok form til å ta økta om morgenen. Vil nemlig prøve å legge inn en rutine som jeg kan følge også etter karantenen. Da tror jeg nemlig ikke at jeg kommer til å prioritere trening midt på dagen. Reint fysisk er det enklere å trene om kvelden, men samtidig begynner jeg å komme i avslappingsmodus da. Å legge inn en morgentreningsrutine et par – tre dager i uka gir både mental og fysisk trening og etter hvert styrke i begge deler (sa kvasieksperten).

Jeg vet at lista nå er lagt på på et ubehagelig nivå og er allerede forberedt på at jeg med hengende hode må komme med en utsettelseskommentar. Jeg kommer til å bruke noe om at Coronasymptomene kan være både milde og av mange slag.

Foreløpig er det Zerocorona her i huset.

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Fin Form, Helse, Kommentarer, Livet, Natur, Samfunn og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..