Karantenerapport dag 9

Det er interessant å finne ut at den ene dagen stort sett er lik den andre. Men den gode forskjellen i går var at det var vaffeldagen. Derfor var det selvsagt vafler til kaffen.

Da passer det å gi deg del i en av mine unike historier. Du får kortversjonen om min spesial-vaffeloppskrift. I hine, hårde dager laget jeg av og til vafler til barna og meg når vi var alene hjemme og kona var på ettermiddagsvakt. Og når jeg laget vafler til gjester, var det bare gode ord og skryt opp i skyene, alltid. Men jeg får ikke lov å bruke den oppskriften lenger, ikke etter at kona en gang så hva jeg puttet oppi røra. Hva er det du gjør? spurte hun bestyrtet. Jeg hadde jo tidlig i vaffelstekekarrieren justert ingrediensen ned fra en teskje til en knivsodd. I den håndskrevne oppskriftsboken stod det 1 ts kar. Kar.? Det er naturligvis karry, tenkte jeg første gangen. Og tro meg, den ingrediensen ga en suksessoppskrift, både for å spise vaflene den gangen og å fortelle om dem ved passende anledninger i dag.

Mitt kunstneriske bidrag til ettermiddagskaffen: Karryvafler.

Om PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Fritid, Helse, Historie, Livet, Mat og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..